Положиха пласт асфалт в квартал „Родина“

2

Приключиха дейностите по подготовка на вътрешната улица и зоните за паркиране към бл. „Сърнена гора“

Приключиха дейностите по подготовка и полагането на първи пласт асфалт на вътрешната улица и зоните за паркиране към бл. „Сърнена гора“ в кв. Родина. Междувременно започна текущият ремонт на републиканска пътна мрежа на територията на гр. Русе – бул. „Христо Ботев“ и бул. „България“.

Подменени са компрометирани лампи и ремонт на осветителни тела за улично осветление при Парка на младежта, бл. „1“ в кв. „Дружба 1“, бл. 5 в кв. „Дружба 3“, ул. „Професор Баларев“, ул. „Дряновска“, ул. „Доростол“, ул. „Цветница“, бул. „България“, бул. „Липник“.

Община Русе спечели финансиране на проектно предложение за изграждане на Международен младежки центърРусе. Дейностите ще се финансират по Националния план за възстановяване и устойчивост, като общият размер на допустимите разходи по инвестицията е малко над 4 милиона лева. Новият център ще бъде разположен в сградата на бившия Дом на учителя на ул. "Александровска“ 29.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    3
    Х-тр
    Другия пласт ще е черно на бяло. Хаасфалт върху сняг.
  • 11
    2
    Петко
    Преди това работиха по шатрите на Пънчо на 30 места в града - раздаваха вестници, календарчета.
  • 28
    1
    въпрос
    А защо чакаха да дойде зимата, а не работиха лятото и есента?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари