Полицията в Турция ще използва луксозни автомобили на престъпници

3
Автомобили са конфискувани при операции срещу организирани престъпни групи
Автомобили са конфискувани при операции срещу организирани престъпни групи Снимка: БТА

Автомобили са конфискувани при операции срещу организирани престъпни групи

Турската полиция прибави към автопарка си 23 автомобила, конфискувани при операции срещу организирани престъпни групи, съобщи турският министър на вътрешните работи Али Йерликая, цитиран от Анадолската агенция и БТА.

Сред конфискуваните превозни средства има и няколко луксозни коли.

В резултат на успешни операции, проведени от полицията в Истанбул срещу организирани престъпни групи, бяха конфискувани 23 автомобила. Със съдебно решение тези автомобили бяха предадени на полицията. Отсега нататък те са на разположение на нашата полиция в услуга на нашата нация, написа в социалната мрежа „Екс“ Али Йерликая.

Във видеото към поста му се виждат колите, иззети от престъпници, които вече са превърнати в автомобили на турската полиция. Част от колите са среден и висок клас на "Мерцедес-Бенц" (Mercedes-Benz). Има и поршета, ферарита и бентлита.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари