Полицията в Русе на крак заради конфликт в Горна Оряховица

7
По неофициална информация 90 автомобила са тръгнали от Русе заради фамилна саморазправа
По неофициална информация 90 автомобила са тръгнали от Русе заради фамилна саморазправа Снимка: БГНЕС

По неофициална информация 90 автомобила са тръгнали от Русе заради фамилна саморазправа

Напрежение в квартал "Калтинец" в Горна Оряховица. Предотвратен е конфликт на две фамилии от Русе и Велико Търново, съобщи NOVA.

На крак са вдигнати две областни дирекции на МВР - Велико Търново и Русе. От различни части на ведомството пристигнали униформени, а причината е, че е било извадено огнестрелно оръжие. По неофициална информация се касае за автомат "Калашников".

Стигна се до намеса на спецполицаи. По неофициална информация единият клан е причакал с оръжие хора от другия, които са били тръгнали от Русе с 90 автомобила. 30 от тях са били спрени още от русенската полиция, други 30 - около село Петко Каравелово, а последните 30 на КПП в Горна Оряховица. Според местни хора причината е скарване по телефон за пари.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 24
    11
    БЪЛГАРИН
    Раздайте им оръжие и боеприпаси, нека се изтрепят,за да намалеят гласоподавателите на герп,сдс,пп и дпс.
  • -25
    10
    Валентин Колев
    Трябва да има повече цигани, назначени на ръководни длъжности в МВР.
  • 9
    9
    Айде бе!
    Да не са се сбили заради хубавата Васцилена? Имаше ли арабски представители в тумбата от Роуссе?
  • 27
    8
    до 5
    Да разбирам ли, че предричаш абсолютната циганизация на нещото, което все още се нарича България? Законите не са за всички, другарю! То и през соца не бяха, ама като сега никога не е било. Поне през соца когато някой катун се надигне, влизаха джипките с едни яки милиционери, овършаваха и всичко се успокояваше, а мангалите уважаваха реда и законите, защото обратното беше болезнено. И не живеем заедно. Те живеят заедно , а ние - всеки се спасява както може. Да ти се е случвало да разтърваваш двама биещи се мангали? Забравят враждата и ти скачат. Мангалите, драги, са на доста по-ниско ниво на развитие. Те са в родово-общинния строй и именно това им качество ги прави много ценни за "политическата класа" , по-ценни и от теб и мен. Но защо си губя времето да обяснявам тези неща на човек, гласувал за ПП и Рена нам каква си?:) Карай си таксито и честит ти Банго Василий, който ти предстои.
  • 21
    7
    Аз
    Подкрепям колегата №1 с двете си ръце! Брилянтен коментар и отлично елементарно решение на циганския въпрос!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари