Полицията в Русе хвана мъж, укрил старинни предмети

0
Мъжът доброволно е предал културните ценности на полицията
Мъжът доброволно е предал културните ценности на полицията Снимка: Dunavmost, архив

Мъжът подготвял пратка чрез куриерска фирма когато полицаите влезли в дома му

На 19.01.2021год. е получена информация, че лице от  Русе повече от седем дни държи предмети - културна ценност, като за това не е уведомил компетентните власти.

Извършена незабавна проверка на лицето, в което е открита пратка, подготвена за изпращане чрез куриерска фирма, съдържаща множество старинни предмети. В хода на проведената беседа то е предало на полицейските служители още старинни предмети.

Полицейските служители са документирали установеното от тях, случаят е предаден на разследващ полицай, с оглед данни за извършено престъпление по чл. 278, ал. 1 от НК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари