Полицията с подробности за удавените край Силистар

0
Докато концесионерът и министерството на туризма се разберат, двама мъже загубиха живота си
Докато концесионерът и министерството на туризма се разберат, двама мъже загубиха живота си

Подробности за двамата  мъже, които се удавиха в морето край плаж "Силистар" изнесе днес полицията в Бургас

На 5 септември т.г. около 11.30 часа в Районно управление - Царево е получено съобщение за удавен мъж на плаж "Силистар", разположен в землището на село Резово – установено е, че това е 52-годишен мъж от плевенското село Ралево. Тялото му е откарано за аутопсия в отделение "Съдебна медицина" при УМБАЛ – Бургас. По случая е образувано досъдебно производство.

Междувременно е получено съобщение за втори изчезнал в морето мъж на същия плаж – 61-годишен старозагорец, чието тяло, въпреки предприетите издирвателни действия от негови близки, доброволци водолази и от екип на „Пожарна безопасност и защита на населението” – Царево, не е открито. На 6 септември т.г. издирвателните действия са възобновени, като са се включили и екипи на Граничен полицейски участък - Резово и водолази от Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” - Бургас.

Около 15.00 часа на около 1 км. южно от плажСилистар”, в близост до брега сина на старозагореца е открил тялото му, като със съдействието на бургаските водолази, то е извадено от морето и откарано за аутопсия в отделение „Съдебна медицина” към УМБАЛ - Бургас. По случая е образувано досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари