Полицията разследва насилие над момиче пред дискотека в Слънчев бряг

0
Млад мъж я удря и рита
Млад мъж я удря и рита Снимка: Кадър Фейсбук / Ивон Младенова

Девойката и приятелят ѝ са се държали агресивно в заведението, поради което са били изведени от охраната, малко след това млад мъж я удря и рита

Полицията в Бургас разследва случай на брутално насилие над повалено момиче пред дискотека "Габана" в Слънчев бряг, станало в петък срещу събота в ранните сутрешни часове. Кадрите от грозната сцена бяха разпространени във Фейсбук и предизвикаха възмущение. На тях се вижда, че девойка лежи на земята по корем с белезници на ръцете, мобилният ѝ телефон е на парчета, а мъж със сиво горнище я удря и я рита в лицето. Около него има няколко охранители от фирма "Аркус". В същото време на земята е повален и приятелят ѝ, докато се опитва да ѝ помогне. Охранителите не посягат на момичето, но единият от тях блъска момчето.

Говорителят на ОД на МВР - Бургас Цветелина Рандева заяви, че самите охранители са подали сигнал на полицията, а видеото е запечатало момента преди да пристигне полицията. Снети са обяснения от тримата гардове на дискотека, както и от пострадалата. Нейният приятел обаче отказва да дава обяснения, уточни Рандева, предаде Dir.bg.

Няма данни за телесна повреда, е удостоверил медицинският преглед, който е бил направен веднага. Пострадалата не е подала и жалба по случая, уточни говорителят на полицията.

Двойката потърпевши са се озовали в дискотеката след употреба на голямо количество алкохол, като преди това са обиколили още две-три други заведения. Заради агресивно поведение, най-вече от страна на момичето, един от охранителите ѝ е направил нееднократно забележка, а девойката е проявила агресия, като дори го е наплюла.

След това охраната я извела пред заведението, сложили са ѝ белезници и са подали сигнал на тел.112. По закона за частната охранителна дейност те имат право да я задържат, докато дойде полицията, обясни Рандева.

И двете страни в инцидента са с полицейско предупреждение. Предстои изземване и на видеозаписите от околните търговски обекти. Усилията на полицията са насочени към установяване на мъжа със сивото горнище, който, както се вижда и на видеото, рита и удря момичето. Той обаче не е с униформа на охранител.

В понеделник предстои среща на разследващите в Районната прокуратура в Несебър във връзка с по-нататъшната работа по случая и изясняване на детайлите по инцидента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    1
    Иван
    Как може да ходите по такива дупки,само боклуци и дебили ще видите там!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари