Полицията предприема мерки за откриване на мотосезона

0
Мотоциклетистите се събират на 6 април в София
Мотоциклетистите се събират на 6 април в София Снимка: СДВР

Мотоциклетистите се събират на 6 април в София

Под мото „Намали скоростта! През живота се минава само веднъж!“ е откриването на 6 април на „Мотосезон 2024“. Днес служители на отдел „Пътна полиция” – СДВР и представители на столични мотоклубове проведоха работна среща, на която началникът на КАТ комисар Николай Крушарски подчерта, че всички участници в движението трябва да спазват правилата за движение, да бъдат внимателни и толерантни. Тезата му бе подкрепена и от представителите на столичните мотоклубове, които апелираха за взаимно уважение на пътя и дисциплина.

Сборният пункт на шествието е в 10:00 ч. на площад „Княз Александър I Батенберг“. Оттам ще преминат по булевардите „Дондуков“, „Васил Левски“, „Цар Освободител“, „Цариградско шосе“, „Пейо К. Яворов“, „Никола ѝ. Вапцаров“, „Черни Връх“, „България“ до Резиденция „Бояна“.

При необходимост е възможно поетапно да бъде спирано и възобновявано движението по маршрута на придвижване на колоната от мотоциклетисти. В празничната програма е предвидено състезание с мотоциклети на едното платно от Околовръстно шосе пред резиденцията – стънт, дрифт и скоростни отсечки, а след това ще продължи с рок парти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари