Полицейска операция на пътя Русе - Шумен

4
Полицаи са проверили водачите на 79 моторни превозни средства при специализирана операция край село Струйно
Полицаи са проверили водачите на 79 моторни превозни средства при специализирана операция край село Струйно Снимка: МВР - Шумен

Полицаи са проверили водачите на 79 моторни превозни средства при специализирана операция край село Струйно

Водачите на 79 моторни превозни средства и петима пътници в автомобилите са проверени при специализирана полицейска операция по метода „широкообхватен контрол" край село Струйно вчера, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция (ОД) на МВР в Шумен. При проверките са констатирани девет нарушения, съставени са четири акта, връчени са 23 електронни фиша.

Полицейските служители са проверявали за употреба на алкохол, наркотични вещества, неправоспособност, неосигуряване на предимство на пътни превозни средства, за използване на обезопасителни колани и системи, защитни каски, спазване на забраните за ползван на мобилни телефони при шофиране. Засилен е бил контролът на водачите на товарни автомобили, автобуси, на дву- и три колесни моторни превозни средства и велосипедисти.

Отделно, служители от Изпълнителната агенция „Автомобилна администрация" са извършили проверка на три товарни автомобила, а от „Национална агенция за приходите" - на 25. От Агенция "Митници" са проверили 11 леки коли, а от „Инспекция по труда“ - 12.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    бат'Ангел
    Оправете си заглавието. Разград-Шумен
  • 5
    1
    Вес
    Започват проверки и на клиентите в таксиметровите автомобили, които се прибират от банкет с колегите... Държавните уредници напълно и безвъзвратно изтрещяха! Предлагам да се отнема правото на пешеходец-нарушител, като го затваряме вкъщи за три месеца, защото не е преминал пътното платно на пешеходна пътека. Предлагам изцяло да се забрани използването на МПС на територията на страната. Добре е да се прекъсне и електрозахранването, защото токът също убива.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари