Полицейска акция заради изборите стресна ромите

0
Като че ли някакъв атентат ще има тук. Тук да не е Ивицата Газа?! Не знам кой ще ни напада, но явно има нещо
Като че ли някакъв атентат ще има тук. Тук да не е Ивицата Газа?! Не знам кой ще ни напада, но явно има нещо Снимка: Bulgaria ON AIR

Като че ли някакъв атентат ще има тук. Тук да не е Ивицата Газа?! Не знам кой ще ни напада, но явно има нещо

Броени дни преди местните избори в неделя, продължават акциите в страната срещу купения вот. Рано тази сутрин на входовете и изходите в хасковския квартал "Република" бяха изградени контролно-пропускателни пунктове, а преминаващите коли се проверяваха.

"Работим по 19 сигнала за изборни нарушения. Нито един от тях не е отчетен като действителен", заяви старши комисар Чавдар Георгиев, директор на ОД на МВР - Хасково.

Хората в квартала недоумяваха защо е това полицейско присъствие. "Много ми е чудно, като че ли някакъв атентат ще има тук. Тук да не е Ивицата Газа?! Не знам кой ще ни напада, но явно има нещо", оплакват се жители, предаде Bulgaria ON AIR.

Местните отричат да има търговия с вот. Директорът на полицията заяви, че се проверяват всички анонимни сигнали, като една от първите задачи била разкриване на самоличността на подателя.

В хода на полицейската операция в Хасково е задържан 55-годишен мъж, който преди два дни е откраднал автомобил. На адрес в областния град са заловени и двама младежи на 17 и 24 години, които произвеждали метамфетамин в инсталация от пластмасова туба и маркуч, през който се вкарва горещ въздух.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари