Полицаят от Попово се самоубил заради тумор в мозъка

0
Разследващи разказаха, че в колата на Димитров открили само кръв и мозък
Разследващи разказаха, че в колата на Димитров открили само кръв и мозък

Полицай Димо Димитров от Попово сложил край на живота си, като се гръмнал със служебния си “Макаров”, защото лекари предположили, че има тумор в мозъка.

Тази версия изразиха разследващи, предаде “24 часа” .

45-годишният Димитров бил открит в личния си автомобил “Волво” към 7,45 ч в понеделник. Колата била спряна на 100 м от разклона към пътя за Търговище. За нещастието на тел. 112 съобщил случаен минувач. Димитров издъхнал малко по-късно в болницата. Негови близки разказаха, че от два месеца той се оплаквал от силно главоболие. Вдигал температура към 37,5 градуса. Лежал и в болницата в Попово. Тогава медици го изпратили за по-подробни изследвания в София, след като допуснали, че той има тумор в мозъка.

Разследващи разказаха, че в колата на Димитров открили само кръв и мозък. Фаталният куршум минал през главата на полицая и се забил в тавана на волвото. В понеделник сутринта униформеният минал през полицейското управлението в Попово и казал, че ще продължи болничните си.

“Районната прокуратура води разследване за склоняване или подпомагане към самоубийство, съобщи районният прокурор на Попово Пламен Илиев. Той обясни, че по закон за всяко самоубийство тръгва дело, по което се изготвят експертизи и се разпитват свидетели. След като всичко приключи, прокурорът преценява дали разследването да бъде прекратено или не, уточни Попов и подчерта, че на разпит ще бъде привикан и личният лекар на полицая.

Димитров, който е младши инспектор, бил в системата на МВР от 18 години. Отговарял за 8 села в региона. Живеел на семейни начала с жена, от която имал 17-годишен син, разказват поповчани.

Младежът учел за горски в Тетевен. Майка му и баща му се разделили неотдавна. После полицаят имал връзка с друга жена, но и с нея нещата не потръгнали. Във вторник близките на Димитров го погребаха в Попово.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари