Полицаите в Русе спипаха шофьор с отнета книжка

0
Бързо производство е образувано срещу водач на автомобил, управлявал без книжка в срок на изтърпяване на принудителна административна мярка
Бързо производство е образувано срещу водач на автомобил, управлявал без книжка в срок на изтърпяване на принудителна административна мярка Снимка: TVN / архив

Бързо производство е образувано срещу водач на автомобил, управлявал без книжка в срок на изтърпяване на принудителна административна мярка.

На 8 август в 16:40 часа полицаи от Първо РУ и от Пътна полиция са установили при проверка в Русе, че 30-годишен мъж, водач на лек автомобил „Пежо“, е карал колата без да има това право.

Справката за водача е показала, че той управлява в срока на изтърпяване на принудителна административна мярка за временно отнемане на свидетелството за управление на моторно превозно средство, която е в сила.

Нарушението е документирано от униформените и случая е предаден на разследващ полицай в сектор „Пътна полиция“, който е започнал срещу 30-годишния мъж бързо производство за извършено престъпление по чл. 343в, ал. 3, вр. ал. 1 от НК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари