Полицаите са безпомощни да въдворят ред в един град

0
Боже, Боже, Опази България
Боже, Боже, Опази България

Представяме ви един сигнал от гражданин на град Омуртаг, публикуван в Афера.бг.

Уважаема г-жо Томова,

Пише ви възмутен гражданин на град Омуртаг, който е силно разочарован от случващото се в една Европейска Държава като България и от Безпомощността на държавните и полицейски органи да въдворят ред в един град.

Случката, която гледах се случи на 16.08.2019 г. късно вечерта и която ме накара да изтръпна и да се запитам какво се случва наистина в тази държава. Една огромна група от роми близо 500 човека, забележете, най-нагло и безнаказано нападна Районното Управление на Полицията в гр. Омуртаг и блокира главния път София - Варна.

Това нападение за мен беше политически организирано и манипулирано накрая от едно лице, което е Областен управител на Търговищка област. Искрата беше запалена от това, че в медиите се е появила следната информация, свързана с инцидента, който се е случил на 15-ти август, като виновен за него е пиян шофьор, прикриван впоследствие.

В единия от автомобилите, който е паднал в канавка, са пътували трима души – единият загива на място, друг младеж е в болница с опасност за живота, а шофьорът е невредим. В другия автомобил е бил шофьор на 32 години, който е общински съветник от ДПС. Не, че сме от ДПС, не, че харесваме всички политически крадци, но да се събере една такава тълпа, която да иска да промени хода на едно разследване, е направо смайващо и то предвид факта, че истинският виновник е едно пълнолетно циганче, което при ПТП убива другото.

И странно, изведнъж тази тълпа организирано напада една институция, която трябва да е стожер на законността и реда в държавата. Гледайки внимателно записите с мои приятели, които изпращам и на вас, а и отчасти бях и свидетел на случващото се, установих следните прости неща, които според законите на РБългария са незаконни, но според Окръжна Прокуратура -Търговище и Началниците от Областната Дирекция на МВР – явно не са и всеки явно може да не ги спазва.

В тази връзка искаме да попитаме следното: Блокиране на главен път незаконно или законно е? Нападение на Районно управление законно или незаконно е? /Иначе, ако не е, да си го нападаме всеки ден/

Нападението над униформен служител на реда с възгласи убийте го, убийте го, незаконно или законно? /Ако не е, да си ги тепаме всеки ден/

От наши познати научихме, че една от колите на полицай е била повредена, това законно ли е или не? /Ако не е, да си ги трошиме всеки ден/

От наши познати научихме, че за отбий номер са образувани преписки и питаме – а защо не образувахте следствени дела или досъдебни производства за нападения над държавата и нейните структури ?

Учудващо и изведнъж се появява Той – Героя на ГЕРБ, чуват се възгласи: Долу ДПС. Смях пълен смях, може ли да си представите как се употребяват Циганите – първо от ДПС години наред, сега от ГЕРБ. Само за сведение – в момента кмет на гр. Омуртаг е лице на което баща му държи целия дърводобивен бизнес и всички обществени поръчки минават през него, като този кмет беше избран именно с тези цигански гласове, а така наречената Икономическа полиция и прокуратура спи в летаргичен сън, като се има в предвид колко разследвания бяха спрени.

Като пример ще дадем кражбата на милиони от ДПС за така наречения водопровод, който все още не работи и в 21 век този град все още е на РЕЖИМ НА ВОДАТА.

Цирк, пълен фарс, война за гласове и то за какви гласове, представяте ли си кои са те – най интелигентната част от населението. Ужас, Ужас, направо потрес и цялата тази помия върху гърбовете на тези полицаи, които като гледам каква организация имаха, леле мале, нито щитове, нито каски, нито газови спрейове, нищо. Потрес!

Като гледам в Германия и Франция при такива безредици какви шутове раздават, ама някой се уплаши от медиите, някой се н..ка, аааа, как така ще посягаме на тези важни гласове. Цирк.

Цирк. Цирк с животни на арената наречена гр. Омуртаг.

И на сутринта, събуждам се и си мисля да се качвам ли в колата, сигурно града ни е блокиран от Жандармерия, качулки, респект, но тръгвам и … нищо. Едно лятно спокойствие, а циганите горди се разхождат след победата си над властта и знаят – гласовете им са важни.

Смаян съм, г-жо Томова, направо смаян, не знам тези полицаи как изживяват това унижение, което политиците им нанесоха и тяхното ръководство, и доколкото подпитахме тук там – няма един задържан нарушител и нито един санкциониран за тези деяния, които според Окръжна Прокуратура и Ръководството на Полицията не са престъпление.

Е, да, няколко преписки, които ще потънат в някой шкаф, но избори идват, избори, а на останалото майната му, респект няма да има, така че горките извършители спокойно ще пият немска бира след като се прибират по работните си места в Германия, ааааа Германия, ама там не смеели да правят такива неща, там имало законност, имало държава, имало респект към полицията.,

А тука, мила Родино, кучета ни яли.

Боже, Боже, Опази България.

Като за финал, уважаема г-жо Томова, се запитах един въпрос – Защо всички телевизии неглижираха и удобно прикриха тези факти и някак удобно подминаха това, което ВЕЧЕ СЕ СЛУЧВА В

ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ – ЦИГАНСКА АНАРХИЯ.

Гражданин на гр. Омуртаг

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари