Полицай застреля младеж в София

3
Преследване и стрелба близо до столичен бизнес център, има убито момче
Преследване и стрелба близо до столичен бизнес център, има убито момче Снимка: DarikNews

Преследване и стрелба близо до столичен бизнес център, има убито момче

По първоначални данни, тази сутрин, около 5:15 часа охранител в столичен бизнес център подал сигнал в полицията, че трима маскирани прескачат оградата на обекта, носейки някакъв багаж.

На място са изпратени полицейски екипи, които последвали тримата, опитали да се качат в автобус на масовия градски транспорт. 15-годишен е задържан на място, а двама, скочили от автобуса и побегнали пеша.

При преследването са произведени предупредителни изстрели в безопасна посока, но бегълците не спрели. При произведен още един изстрел е ранен един от тях - 18-годишен. Незабавно е откаран в болница и по-късно е починал, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Междувременно е изяснено, че тази сутрин, малко след 2:00 часа, в района на столичен хотел трима непознати са нападнали две момичета, ударили едно от тях и след заплаха, им отнели раница с лични вещи и пари.

Работата по изясняване на всички факти и обстоятелства около случаите продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    15
    Dfghhjjk
    Да се корига заглавието!!!Полицаят не е виновен!Престъпник напада две момичета,бяга и после казвате "момче"!!Ами тогава остава да пишете,че и Северин е "момче"!!!!
  • 5
    14
    Моа ли да питам
    А-мед,кое би предпочел,да те настигна и да ти потроша всичките кокали или да ти пусна куршум от 100-200 метра.И в двата случая отиваш на среща с девиците, както ти обещава брадатия мангал от минарето
  • -9
    13
    Ахмед Доган
    Като не може да бяга стреля хахах
  • 14
    12
    Така се прави...
    Така правят и в Америка. Нали за тяхната демокрация плачем и натам гледаме...
  • 30
    11
    Браво!
    Полицай застреля крадлив циганин, който е ограбил две момичета! Мед ми капе на сърцето! Така и трябва с тия мръсните орки! Чакаме следващите лилави трупове!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари