Полицай застреля 17-годишен шофьор край Париж

0
Младежът не спрял колата за проверка
Младежът не спрял колата за проверка Видео: bTV

Младежът не спрял колата за проверка

Френската полиция застреля 17-годишен младеж, който не е спрял, когато му е наредено от органите на реда край Париж във вторник, предава bTV.

Видеоклип, разпространен в социалните мрежи, показва как полицай насочва пистолет към шофьора на кола, преди да се чуе изстрел. След това колата се разбива и спира.

Тийнейджърът е загинал от изстрел в гърдите на място, въпреки помощта на Спешна помощ.

15 души бяха арестувани след протести и безредици през нощта.

Кадрите от инцидента, показват как двама полицаи се опитват да спрат автомобила. Единият насочва оръжието си към шофьора през прозореца и изглежда стреля от упор.

Жертвата е се казва Наел М. По време на стрелбата други двама също са били в колата - единият е избягал, а другият е арестуван от полицията.

38-годишният полицай, обвинен в стрелбата по тийнейджъра, е задържан по обвинения в убийство.

Стрелбата предизвика серия от протести във вторник вечерта в Нантер, района на запад от Париж, където беше убит тийнейджърът.

Колите и кофите за боклук бяха запалени, а автобусните навеси разрушени. Фойерверки бяха пуснати и край полицейското управление. Полицията за борба с безредиците използва сълзотворен газ, за ​​да разпръсне протестиращите, някои от които изградиха барикади през цялата нощ.

Френските власти са започнали две отделни разследвания след смъртта на тийнейджъра - едно за възможно умишлено убийство от лице на публична власт и друго за неспособност на шофьора да спре и предполагаемия опит да убие полицая.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    аз
    и тук трябва така, тръгнеш ли да газиш полицаи да ти светят маслото
  • 6
    1
    12345
    Шибаните негри веднъж завинаги трябва да проумеят с кухите си кратуни, че трябва да се подчиняват, когато полицията им нарежда. Същото важи и за родните патладжани. Само че тук са наясно че никой няма да ги гърми и си правят каквото им скимне. Защо убитите от "полицейски произвол" са само тъпи негри ?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари