Полицаи "сгащиха" шофьор с отнета книжка на улица "Николаевска"

3
Срещу 21-годишния русенец е образувано бързо производство
Срещу 21-годишния русенец е образувано бързо производство

Срещу 21-годишен водач е образувано бързо производство за управление на МПС в срока на изтърпяване на наказание за лишаване от право да управлява, след като вече е наказван по административен ред за същото деяние. 

На 10 март около 01:40 часа в гр. Русе на ул. Николаевска екип на Първо РУ е подал сигнал със стоп - палка за спиране на лек автомобил марка "Фолксваген", модел "Поло" с русенска регистрация, управляван от 21-годишен русенец и двама пътници: 18-годишна и 22-годишен. Впоследствие на място е изпратен и екип на пътна полиция за извършване на проверка на водача за употреба на алкохол и наркотици. Той обаче е отказал всичко.

При извършените справки е изяснено, че 21-годишният управлява колата в срока на изтърпяване на принудителна административна мярка за временно отнемане на свидетелството за управление. Съставени са му актове по чл. 150а от ЗДВП, чл. 100 от ЗДВП, чл. 174, ал. 3 от ЗДВП, чл. 174 от ЗДВП. Водачът е отказал и да разпише всички документи.

Материалите по случая са предадени на разследващ полицай и е образувано бързо производство за престъпление по чл.343в, ал.3 от НК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари