Полицаи помогнаха на жена изпаднала в беда

0
Искам да изкажа възхищението си от екипа, споделя Надежда / Снимката е илюстративна
Искам да изкажа възхищението си от екипа, споделя Надежда / Снимката е илюстративна

Млада жена, изпаднала в трудна ситуация, е била спасена от двама полицаи на Е-79 между Монтана и Видин, съобщи агенция BulNews.

Тя е потърсила агенцията, за да изкаже своята благодарност към униформените.  

Към 9:40 часа в сряда Надежда Милева шофирала по път Е-79, когато минала с колата си през камъни, паднали от скала, и спукала гума. Всичко това станало при натоварен трафик от камиони и автомобили. Милева подала сигнал на тел. 112, защото останала на пътя и нямало как да помръдне колата си.

Минах през камъни, свлекли се от скала, спуках гума, отлепи се и останах на джанта. Докато сигнализирах 112, буквално животът ми беше в опасност, поради естеството на пътя /тесен двулентов, без отбивки, трафик на камиони и гъста мъгла/“, разказва Милева.

В този момент жената видяла, че приближава полицейска кола, която спряла веднага, а униформените я попитали от какво имам нужда и веднага обезопасили мястото. Служителите на КАТ отстранили камъните, за да предотвратят други произшествия и сменили гумата на жената.

Оказаха съдействие, адекватно с обстановката, с висок професионализъм и голямо сърце! Искам да изкажа възхищението си от екипа на младши автоконтрольор Илиян Илиев и автоконтрольор Цветомир Цветанов. Нямам думи, с които да изразя човещината и професионализма им!

Желая на тях и семействата им, здраве и късмет, а на началниците им да създават повече такива професионалисти с душа! Нека всичките им колеги, вземат пример от тях!“, каза Милева.

Източник: BulNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари