Полицаи получиха нови пистолети „Валтер“

0
За нуждите на министерството бе изготвена и реализирана поръчка за 1100 пистолета „Валтер“
За нуждите на министерството бе изготвена и реализирана поръчка за 1100 пистолета „Валтер“ Снимка: МВР

За нуждите на министерството бе изготвена и реализирана поръчка за 1100 пистолета „Валтер“

50 пистолета „Валтер“ ново поколение получиха служители от отделите Криминална, Икономическа, Охранителна и Пътна полиция на ГДНП. На кратката церемония по връчването присъстваха вицепремиерът по обществен ред и сигурност и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев и двамата му заместници Венцислав Катинов и Емил Ганчев.

Вътрешният министър припомни, че за нуждите на министерството бе изготвена и реализирана поръчка за 1100 пистолета „Валтер“, които са изключително модерни и надеждни. Той посочи, че с този проект изпълняваме не само един от заложените приоритети на ръководството на ведомството за осигуряване на съвременно оборудване на служителите, но и подкрепяме български производители, участвали в изработването на части за оръжието.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари