Полицай от охраната на Ердоган загина при катастрофа

0
Кола от кортежа на президента и джип са се сблъскали на пътя
Кола от кортежа на президента и джип са се сблъскали на пътя Снимка: БГНЕС

Кола от кортежа на президента и джип са се сблъскали на пътя

Един полицай загина днес при катастрофа с охранители на президента Реджеп Тайип Ердоган в окръг Мардин, Югоизточна Турция, предаде държавната телевизия ТРТ-Хабер и БТА.

Инцидентът е станал на пътя Нусайбин – Джизре. Кола от кортежа на президента и джип са се сблъскали на пътя. Други двама полицаи и един цивилен са били ранени.

Самият Ердоган, който участва в предизборен митинг в Мардин, съобщи, че един полицай, осигуряващ охраната му, е загинал.

Изказвам съболезнованията си за смъртта на нашия полицай при произшествието, което се случи след пътуването ни в град Шърнак. Пожелавам бързо възстановяване на ранените полицаи, каза Ердоган.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Йейй
    Направо сме сломени от новината.Важна новина за българското население.Погинал полицзй от охраната на падишаха.Да обявим национален траур ли ? Да смъкнем националните знамена в знак на съпричастност и да турим един турски байряк на балкона на община София,редно е като знаем ги какви са там са се събрали.Туриха украински,що да не турят и турски
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари