Полицаи изведоха Кристиан Николов от дома му

3
Убиецът на Милен Цветков получи 9 години затвор
Убиецът на Милен Цветков получи 9 години затвор Видео: NOVA

Убиецът на Милен Цветков получи 9 години затвор

Екипи на полицията и Главна дирекция “Охрана” изведоха Кристиан Николов от дома му. Там той трябваше да излежава домашния си арест.

По информация на NOVA проследяващата гривна показва, че Николов се намира на адреса.

По-рано стана ясно, че обвиненият за катастрофата на Милен Цветков е осъден на 9 години затвор. Това реши окончателно Върховният касационен съд.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    7
    Жалка картинка сме!
    БТВ показа слабостта на държавата: Полицията стоеше отвън като улични кучета - не смееха да доближат вратата на дрогирания. А, той, милия убиец, чака мисирките да му направят кафе, за да излезе. Нищо, че има съдебно решение за ареста му - Съдията да го духа. Дори наркобоса Ескобар би се учудил от тази сцена на полицейското безсилие и вероятно щеше да е още жив в България.
  • 10
    6
    Se4fgh
    Да бяха му постлали червен килим на излизане!!!!То не би новини.То не би репортери!Голямо геройство!Като,че ли чакат да излезе холивудска звезда!!!
  • 10
    5
    До 1:
    А ще излезе на свобода само след около шест години, за добро поведение...
  • 9
    4
    До 3
    Да,на това е благодарение на мама...
  • 12
    3
    Bcxxdghj
    Толкова ли струва един човешки живот!!!!Полсле пишете,защо хората са озлобени от системата?Ами отговорете си сами!!!!!Наркоман,кара с висока скорост,не спазва никакви правила и получава 9 години!!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари