Полицай извади припаднала жена от горяща кола

1
„Да си готов да влезеш в горяща кола, за да извадиш някого, надминава всичко, което мога да опиша", сподели пострадалата Мери Трес
„Да си готов да влезеш в горяща кола, за да извадиш някого, надминава всичко, което мога да опиша", сподели пострадалата Мери Трес Видео: NOVA

Той дори стрелял по стъклото на автомобила

Драматичен видео запис показа как полицай вади жена от горяща кола след катастрофа в Съединените щати, разкрива NOVA. Заместник-шериф от малък участък в Охайо видял, че под катастрофирала кола започва да гори огън. На предната седалка имало припаднала жена.

Докато намери с какво да счупи стъклото, пламъците се увеличавали. Накрая полицаят стрелял в стъклото и с помощта на друг, който не бил на служба, а минавал покрай катастрофата случайно, успели да измъкнат жената. 60-годишната Мери Трес вече си е у дома. Има изгаряния по ръцете и краката.

„Да си готов да влезеш в горяща кола, за да извадиш някого, надминава всичко, което мога да опиша. Разбрах че и той има изгаряния. Ще му се обадя, за да му благодаря лично”, сподели пострадалата Трес.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- На колко сте години? - пита съдията.
- Ами, навърших трийсет... - шепне жената.
- Добре, добре! През коя година?

Харесай Дунавмост във Фейсбук