Полицаи и детективи отдадоха чест пред паметника на Васил Левски в Чикаго

3
От Българо-американската полицейска асоциация положиха венец пред монумента
От Българо-американската полицейска асоциация положиха венец пред монумента Снимка: Bulgarian American Police Association / Facebook

От Българо-американската полицейска асоциация положиха венец пред монумента

Полицаи и детективи от Българо-американската полицейска асоциация (Б.А.П.А.) положиха венец и отдадоха чест пред паметника на Васил Левски в град Чикаго. Това са полицаите Николай Ганчев, Давид Беков, Георги Мавров, Мартин Мавров, Кирил Монев и детективите Брайън Бонев, Давид Иванов и Марио Вълков, споделиха от Б.А.П.А. в страницата си във Фейсбук.

На 18 февруари 1873 година се навършват 151 години от гибелта на Апостола на свободата Васил Левски. Б.А.П.А. помни своите герои! Българите сме силни, когато сме обединени“, написаха от Българо-американската полицейска асоциация в социалната мрежа.

Българо-американската полицейска асоциация е организация с членове от български произход, работещи в американските органи на реда. Създадена е от българи, работещи като полицаи, шерифи, агенти в САЩ и прави дарителски инициативи, и спонсорира български студенти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари