Политолог: Поставянето на Пеевски за водач на листа е провокация от страна на ДПС

1
"Провокация е това, че лице като Делян Пеевски, което попадна под санкциите „Магнитски“ и за което има журналистически разследвания, е водач на листа. Това показва неуважение към правовия ред“, категоричен е доц. Чолаков
"Провокация е това, че лице като Делян Пеевски, което попадна под санкциите „Магнитски“ и за което има журналистически разследвания, е водач на листа. Това показва неуважение към правовия ред“, категоричен е доц. Чолаков Снимка: bTV, стоп кадър

„За мен това, което виждаме от страна на ДПС, е една откровена провокация. Провокация е това, че лице като Делян Пеевски, което попадна под санкциите „Магнитски“ и за което има журналистически разследвания, е водач на листа. Това показва неуважение към правовия ред“.

Така политологът доц. Петър Чолаков коментира новината от уикенда, че Пеевски ще бъде водач в парламентарните листи на ДПС в студиото на bTV. 

Провокативно, но добре намерено е лидерът на движението Мустафа Кардайъ, да е кандидат за президент, защото има една лична закачка между него и настоящия президент Румен Радев, след като Радев попита Карадайъ коя точно е неговата родина“, уточни доц. Чолаков.

По думите му движението ще разгръща тезата, че президентът нарушава етническия мир.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари