Политическата криза в България се казва Бойко Борисов

3
Ние няма да бъдем приети в Шенген, докато не вкарат Борисов в затвора
Ние няма да бъдем приети в Шенген, докато не вкарат Борисов в затвора

Ние няма да бъдем приети в Шенген, докато не вкарат Борисов в затвора

Айде да не произнасям присъда, но поне докато не го изправят пред съда. Това заяви журналистът Иван Бакалов относно предложеното от проф. Николай Габровски правителство, предаде Actualno.com.

Какво очаква Европа от нас? Жертвен агнец?

"Европа очаква правова държава, а правова държава означава да се разследва предишната власт. Борисов си е назначил един главен прокурор да му опъва чадър над него. Сега си слага там едни марионетки - правителство и то няма да мине най-вероятно. Те за трети мандат се готвят да предложат същия премиер, ще стане цирк, ще има нови избори през март и ще се влачим така.

Политическата криза в България се казва Бойко Борисов", категоричен е Иван Бакалов​, основател и редактор е на сайта e-vestnik.bg.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Шен генчо
    Хахаха, сигурно ще е само заради Борисов........... Не заради оня с юмрука и шарлатаните, които вкара в политиката. Значи първо Борисов в затвора, после кРадев, Кики парапета, кокорчо, Лорерчо, дамаджанков и още знайни и незнайни политически престъпници. И чаааак тогава Шенген.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари