Поли Генова: На площада в Русе ще бъдат децата и мъжът ми

81
Вярвам, че ще бъде наистина забавно, заяви певицата
Вярвам, че ще бъде наистина забавно, заяви певицата

Публикуваме интервю с Поли Генова, споделено в България днес:

- Поли, как ще посрещнете новата 2023 година?

- Ще пея на площада в Русе. Там ще бъдат децата и мъжът ми. Вярвам, че ще бъде наистина забавно. Коледа прекарах със семейството си, събрахме се в дома на моята баба, каквато е нашата традиция. Днес ще бъда на сцената, сред много хора. Ще посрещна новата година, така както изпращам старата - с музика.

- Какво си пожелавате в навечерието на новата 2023 година?

- Повече време с близките си хора.

- Правите ли равносметка за изминалата година?

- Бих казала, че беше изключителна година. Особено в професионален план, направих много неща, с които се гордея. Реализирах проекта "По-добрата Коледа". Това е нещо, за което мечтая от години. Много исках да създам точно такъв продукт и да го представя точно по този начин. Направихме седем авторски песни за кратък период от време и това беше изключително предизвикателство. Адаптирахме три коледни класики в едни абсолютно различни варианти, това също не беше лесно. Но аз вярвах, че ще се случи, и това помогна.

- От години подкрепяте каузи, свързани с недоносените деца. Как тази тема стана близка до вас?

- Още докато бях бременна, се запознах със страховита статистика, свързана с броя на недоносените бебета в България, който, за съжаление, нараства с всяка изминала година...Намирайки се в най-рисковия период на бременността си, аз реших, че искам да помогна с нещо, като напиша и посветя песен, която да дава сила и кураж именно на тези истински герои - родителите. Така написах преди време песента "Герои".

- На сцената сте от съвсем малка. Имало ли е случаи, в които сте искали да поемете по друг път?

- Имало е, много пъти ми се е искало да спра, да се откажа. Дори родителите ми не ме подкрепяха през цялото време. Имаха други, по-рационални планове за мен, искаха да уча в езикова гимназия, американски колеж, да ме пращат в чужбина, но аз твърдо вървях срещу подобно бъдеще и бях решена да се занимавам с музика. Щом разбрах, че това е моят път, го следвах. Не знам дали движещата сила беше вяра, но със сигурност не става дума за амбиция. Много пъти съм се съмнявала дали това, което правя, има смисъл, какво ще се случи после. В някой момент разбрах, че е един вид мисия да забавлявам хората и да им нося определена емоция.

- Промениха ли ви годините на сцената?

- Да, преди бях много по-щура и дива, с голяма свобода на решенията. Аз съм много импулсивен човек - преди решавах нещо и веднага го правех. Никога нищо не е могло да ме спре. Музиката винаги беше на първо място. През годините и най-вече откакто имам семейство, нещата са малко по-различни. Музиката винаги ще бъде приоритет за мен, но по-голям приоритет са моите деца. Много ги обичам, но в момента абсолютно всичко е свързано с тях - всяко едно пътуване, всеки един план, който си правя, е съобразен с това те да се чувстват добре.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    8
    Анонимен
    И БЧК то раздават помощи на бедните и упърпани бачкаджии с работни ватенки и евтино патронче водка в джоба
  • 4
    7
    Абе
    Поли, как можа да се хванеш на свирката на тоя т@п к#&*т.
  • -7
    6
    Русенка
    Купона ще е на макс!
  • 10
    5
    ptica
    до Евлоги: И в Ямбол е същото като в Стара Загора - деца, усмихнати хора ако и да критикуват и уж са недоволни. За всеки напуснал млад човек му се иска обяснение на кмета. А в Русе? Разсипа този некадърник с малката хурка и 1000 извънбрачни деца нашия хубав град с традиции. Не може от селско да се получи интелигент, че и кадърен. И той като Киро простото си на(д)писал биографията и аз се излъгах да гласувам за такъв. Такива трябва да бъдат съдени и отстраняване след 6 месецa на доказана некадърност (ама не мож му запуши устата от приказки нахални).
  • -6
    4
    Сандра
    Радвам се че Поли ще пее в нашия красив град. Ще бъда там за купина.🍀🤘🥳
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари