Покемоните изместиха секса

0
Проучването показва, че всички през 90-те години са правили нещо повече от ловене на покемони и най-често са го правили в спалнята
Проучването показва, че всички през 90-те години са правили нещо повече от ловене на покемони и най-често са го правили в спалнята

Въпреки социалните мрежи и високоскоростен интернет, поколението след 2000-а година продължава да се отказва от заниманията в спалнята.

Проучването показва, че всички през 90-те години са правили нещо повече от ловене на покемони и най-често са го правили в спалнята, докато половите атлети на новото поколение просто нямат никакъв интерес.

Най-много секс са правели хората през 60-те години. Учени от университета в Сан Франциско установяват, че 15% от младите не са имали сексуален партньор до 18-годишна възраст за сметка на онези 6% от хората през 90-те години. През 1991-ва година около 51% от учениците са изгубили своята девственост в гимназията, докато през 2015 се оказва, че това са едва 41%, пише Men.bg.

Добрата новина е, че поне безопасният секс се запазва и има само 23 000 случая на бременност през 2014 година - абсолютно дъно спрямо 1969-а година. И защо никой не ходи в спалнята?

Статистиците смятат, че всичко това се дължи на поколението, което остава заключено в кибер пространството и виртуалната реалност. Бърз интернет, видео игр, 200-300 канала и още тонове информация заливат и отдръпват младите от възможността да бъдат интимнии.

Източник: Men.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари