Похитителят на деца в Дупница е крал и патрулка

1
Началникът на РУ-Дупница Йордан Зарев съобщи подробности за случая
Началникът на РУ-Дупница Йордан Зарев съобщи подробности за случая Видео: NOVA

Той е известен на полицията в града

Психично болният мъж, който в понеделник открадна кола с две деца в Дупница, е известен на полицията в града. В миналото той бил откраднал патрулен автомобил и катастрофирал с него. Това заяви в ефира на „Здравей, България” по NOVA началникът на РУ - Дупница Йордан Зарев.

Припомняме, че майката спряла да купи лекарства, а ключът на колата останал на таблото. Децата, които са на 1 и 3 години, били открити край пътя в местност извън града. Те били спокойни и върнати на майка им. Няма данни похитителят им да е проявил агресия към тях.

По случая вече е образувано досъдебно производство. Предстои повдигането на две обвинения – за отвличане, като санкцията е до 15 г. затвор, и за кражба на автомобил.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари