Погубеният живот на Виктория - майка на три деца

8
42-годишната жена бе пребита и душена до фатален инсулт
42-годишната жена бе пребита и душена до фатален инсулт

42-годишната жена бе пребита и душена до фатален инсулт

Да душиш приятелката си, майка на три деца, докато тя получи инсулт, а след това почине. За това е обвинен 30-годишният Мариян от Божурище. Мъжът до преди дни се разхождаше на свобода, докато в петък Софийската окръжна прокуратура не реши да му вземе мярка за неотклонение „задържане под стража“. Причината – той е обвинен за тежък побой на 42-годишната си приятелка Виктория, която след месеци в кома, почина в Пирогов. Тя оставя три деца сирачета, пише BG VOICE.

Историята започва в края на миналата година. Тогава, според съдебните документи, Мариян за пореден път изпаднал в дива ревност. Той се прибрал в дома на Виктория, като я обвинил, че му е изневерявала. След изпито солидно количество алкохол той започнал да я бие. Дребната жена, за която това не бил първият побой, припаднала на земята в хола си. В съседната стая били и децата ѝ от предишен брак.

Това не отказало Мариян, той седнал отгоре ѝ и започнал да я души. Спрял се, когато тя вече била между живота и смъртта.

Спасител се оказал синът на Виктория. Той се обадил около 23 часа на тел. 112. Съобщил, че майка му е пребита. Това се случило на 28 декември, дни преди Нова година.

На адреса в Божурище пристигнала линейка. Дошла и полиция, която разпитала децата. Жената все още била в съзнание. Тя била моментално откарана в Пирогов, където получила тежък инсулт. Според лекарите, причинен от побоя и душенето. Малко след това тя изпаднала в кома.

Два месеца по-късно жената починала. През цялото време децата на Виктория твърдели, че Мариян ги заплашвал. Заканвал се, че ще убие и тях. Той обаче така и не бил задържан. Това се случило само преди дни, а от прокуратурата вече са му повдигнали обвинение.

Той я тормозеше постоянно. Виктория работеше в хотел в Божурище, където той постоянно идваше да я проверява. Случвало се е да ѝ посяга и на работното място. Никой обаче не помагаше на Виктория. Тя не подаваше и жалби в полицията. Младо момче беше се спречкало с Мариян преди време, а Виктория се оплака от него в МВР“, разказват близки на починалата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари