Погребват Иван Григоров на 4 април

1
Тленните останки на бившия зам.-кмет на Русе ще бъдат положени в  гробищен парк "Чародейка"
Тленните останки на бившия зам.-кмет на Русе ще бъдат положени в гробищен парк "Чародейка" Снимка: Община Русе / архив

Тленните останки на бившия зам.-кмет на Русе ще бъдат положени в гробищен парк "Чародейка"

Погребението на бившия заместник-кмет на Русе и общественик Иван Григоров ще се състои утре, на 4 април, в гробищен парк "Чародейка". Поклонението пред тленните му останки е от 12:15 часа в параклиса на гробищния парк. Това стана ясно от пост на ГЕРБ - Русе.

На 4 април 2024 Русе се сбогува с човека, общественика и съмишленика Иван Григоров. За колегите и приятелите си от ГЕРБ той ще остане завинаги с качествата си на борбена личност, един от основателите на русенската структура на партията, дългогодишен заместник-кмет. Скланяме глава пред паметта на колега и приятел“., написаха от партията.

Бившият кмет Пламен Стоилов, при когото Иван Григоров бе два мандата зам.-кмет, изрази болката си от загубата: „Напусна ни колегата и приятелят Иван Григоров! Светъл път, Иване! За мен беше чест, че бяхме рамо до рамо и споделяхме както успехи, така и трудни моменти! Искрени съболезнования към близките!

Председателят на общинската структура на СДС Станимир Станчев, който работи рамо до рамо с Иван Григоров като съветници от СДС, също изрази съболезнованията си.

С дълбока скръб изразяваме искрените си съболезнования за загубата на нашия скъп приятел и колега Иван Григоров. За нас беше чест да работим заедно и да се учим от неговия безспорен опит. Вярваме, че той е от хората, които оставят трайни следи след себе си. Направеното от него ще се помни както в бизнеса, така и в обществения живот. Светъл да е пътят на душата му. Съболезнования на семейството, близките и колегите му. Почивай в мир приятелю!“.

Припомняме ви, че Иван Григоров почина вчера на 71-годишна възраст след продължително боледуване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    4
    #3
    Шапка свалям на №3 за коментара!
  • 13
    3
    Потърпевш
    Да му вържат ръцете преди да го заровят ,че по навик ще граби пръст от съседите си ,приживе нямаше надъване големия политик-мислеше да завладява Вселената.
  • -10
    2
    ГОЛЯМ
    Много научих от този човек, имаше понякога остър език, но винаги беше на място! Настоящите уж управници имат много какво да научат от него
  • 16
    1
    odyssey
    За умрелите- добро или нищо. За този -нищо!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари