Почина жената, блъсната на пешеходна пътека в Русе

4
Пешеходката е отивала да пазарува към магазин "Билла"
Пешеходката е отивала да пазарува към магазин "Билла" Снимка: Русе Медиа

Пешеходката е отивала да пазарува към магазин "Билла"

Рано сутринта жената е отивала да пазарува към магазин „Билла“, когато е била пометена от лек автомобил „Хонда“, управляван от шофьор на 73 години.

На 16 август в ОДМВР - Русе е постъпил сигнал, че около 06:57 часа в гр. Русе на улица "Потсдам" е възникнал пътен инцидент с пострадала пешеходка.

Изпратените на местопроизшествието полицейски служители са установили, че в посока на движение от кръстовище с кръгово движение към гара „Разпределителна“ лек автомобил „Хонда Джаз“, управляван от 73-годишен мъж, е блъснал жена на 63 г., пресичаща от дясно наляво по маркирана пешеходна пътека. Пешеходката е откарана от екип на ЦСМП в болница „Канев” в град Русе, където по-късно е починала.

На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна оперативна група на полицията и причините за ПТП се изясняват в хода на образувано досъдебно производство.

Пробата за алкохол на водача, извършена с техническо средство, е дала отрицателен резултат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    24
    гост
    А защо не се направи статистика колко ПТП имат от 60 годишни нагоре и колко ПТП имат тия до 60 години.
  • 7
    23
    до 22
    Aма и ти си умен чак до петите: Спирачен път (или спирачно разстояние) се нарича разстоянието, изминато от дадено превозно средство от момента, в който водачът му задейства спирачната система, до установяването на превозното средство в покой. Спирачният път винаги е положителен, т.е. никое превозно средство не може да спре моментално на едно място, независимо от реакциите на водача и съвършенството на технологията.
  • -9
    22
    Аз
    Голяма неграмотност, ей! Съвременните коли нямат спирачен път!!!
  • 7
    21
    до 19
    Аз само минавам от тука, нямам конфликт с теб, ама гледам боец го раздаваш...чакам те на посоченото място след 30 минути, че днеска не съм загрявал.
  • 2
    20
    до 19
    Много ти е слаба „халфовата линия“ бе смешник!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари