Почина “бразилският Хълк”, който си инжектираше синтол в мускулите

7
Валдир Сегато е бил предупреден от лекари, че може да получи инфаркт, вътрешни инфекции или ампутация на крайниците, но той не спрял с инжекциите
Валдир Сегато е бил предупреден от лекари, че може да получи инфаркт, вътрешни инфекции или ампутация на крайниците, но той не спрял с инжекциите Снимка: Jam Press/@valdirsegatooficial

Валдир Сегато е бил предупреден от лекари, че може да получи инфаркт, вътрешни инфекции или ампутация на крайниците, но той не спрял с инжекциите

Почина “бразилският Хълк”, който си инжектираше синтол в мускулите, пише New York Post.

Валдир Сегато години наред си е поставял веществото в бицепсите, пекторалните и гръбните мускули, пренебрегвайки рисковете за здравето си. В своите видеа, публикувани в TikTok, той посочва като свои кумири Арнолд Шварценегер и анимационния герой Хълк.

Преди шест години, роденият в Сао Пауло, бил предупреден от лекари, че рискува да получи инфаркт, вътрешни инфекции или ампутация на крайниците, но той не спрял с инжекциите.

Казват ми Хълк, Шварценегер или Хи-мен и това ми харесва”, споделя Сегато през 2016 година, цитиран от Daily Mail. И обещава да продължи с попълването на мускулите, за да стане “още по-голям”.

В деня на смъртта си Сегато се оплакал, че не му достига въздух. Откаран е по спешност в болница, но пред рецепцията се строполил на пода и издъхнал след получен инфаркт.

Въпреки над милион и половината си последователи в мрежата, Валдир Сегато живеел усамотено и общувал само с неколцина приятели и посетители в дома си.

На младини е страдал от наркотична зависимост, която решил да пребори със занимания с фитнес. Именно там узнал за веществото синтол и започнал да го ползва за уголемяване на мускулите си. Както сам посочва, характерът му е склонен към зависимости.

Синтолът представлява смес от масло, бензинов алкохол и лидокаин. Употребата му води до “увреждане на нервите, маслена белодробна емболия, оклузия на белодробната артерия, инфаркт на миокарда, мозъчен инсулт и инфекциозни усложнения”, посочва Europe PubMed Central.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    1
    Лена
    Тоя, простият идиот, мога да го сравня единствено с Киро Харварда от Канада!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари