Почина бащата на Опра Уинфри

1
88-годишният Върнън Уинфри е загубил битката с рака
88-годишният Върнън Уинфри е загубил битката с рака Снимка: Инстаграм

Бащата на Опра Уинфри, Върнън, е починал, съобщи доайенът на дневните телевизионни предавания в профила си в Instagram.

Смъртта му е настъпила само няколко дни след като заяви, че семейството е успяло да почете баща ѝ, предаде БГНЕС.

"Вчера със семейството, заобиколило леглото му, имах свещената чест да видя как човекът, отговорен за живота ми, поема последния си дъх. Можехме да почувстваме как Мирът влиза в стаята по време на кончината му", написа Уинфри в публикацията.

Върнън Уинфри е роден през 1933 г., казва тя.

TMZ съобщи, че 88-годишният Върнън, който повече от 50 години е собственик и управител на „Winfrey Barber & Beauty Shop“, е починал след битка с рака в петък вечерта.

По-рано тази седмица Опра Уинфри заяви в Instagram, че семейството е планирало изненадващо барбекю в задния двор "Ден на признателността за Върнън Уинфри", за да могат приятелите му да го отпразнуват, тъй като е бил болен. Баща ѝ е смятал, че това е трябвало да бъде празненство по случай 4 юли, каза тя във видеото.

Опра Уинфри превърна телевизионно токшоу в Чикаго в медийна империя, която се разшири с филмови продукции, списания, кабелна телевизия и сателитно радио, превръщайки я в една от най-богатите жени в света.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари