Почина австрийският милиардер Дитрих Матешиц

1
Той е основател на компанията за енергийни напитки Ред Бул
Той е основател на компанията за енергийни напитки Ред Бул Снимка: AP / Andreas Schaad

Матешиц е основател на компанията за енергийни напитки Ред Бул

На 78-годишна възраст почина австрийският милиардер Дитрих Матешиц. Той е загубил битката с рака, предава БНТ.

Матешиц е основател на компанията за енергийни напитки Ред Бул и собственик на един от водещите отбори от Формула 1.

Състоянието му се оценява на 16 и половина милиарда долара, с което той е смятан за най-богатия австриец в света.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    6
    до 5
    Никакъв не ми е, не гледам и Ф1. Просто искам да ти кажа, че ако нямаш какво хубаво или лошо да кажеш за един покойник, то имай възпитанието да замълчиш. А старата мъдрост е на Хилон и гласи така : "За мъртвите или добро или нищо друго, освен истината." В крайна сметка нито той, нито някой друг е виновен, че животът ти е скапан, че си в блатото. Бъди здрав! Ако можеш бъди и интелигентен и възпитан, защото сега звучиш като жалък човек:)
  • 3
    5
    До 4
    Сигурно ти е някакъв роднина покойния милиардер - разбираемо от пламенната ти защита. За покойника или добро, или нищо - стара мъдрост е. Продължавай си по пътя с енергийната скорост, която си набрал вече и скоро ще можеш да му отидеш на гости. Присъщо е на децата това мислене, че всичко е черно и бяло, но на тях е простено. Но да си вече възрастен и пак да виждаш всичко единствено в черно и бяло ... Нищо лично.
  • -1
    4
    до 3
    Че някой кара ли някого да пие Ред Бул или каквото и да е друго? :) А напитката е хубава и полезна. Във всеки случай когато пътуваш на дълъг път е по-добре да пиеш енергийна напитка вместо кафе. А честен и нечестен са все пак относителни категории. :) Хубав ден да имаш и по-добре мисли какво оставяш ти, не се кахъри за покойния, за Бил Гейтс и прочие, а си гледай в собствената купичка.:)
  • 6
    3
    До 2
    Да, именно, този ще остави милиардите пари след себе си на Земята, натрупани вероятно с честен труд. И боклука си "Red Bull" - "енергийната" напитка, с която сега се наливат децата ни и несъзнателно се дрогират.
  • 1
    2
    до 1
    Не е въпроса какво ще отнесеш със себе си в отвъдното, а какво ще остане след теб на земята. От теб какво ще остане?:)
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари