Почина американският дипломат Бил Ричардсън

0
Тъжната новина съобщиха негови сътрудници
Тъжната новина съобщиха негови сътрудници Снимка: AP Photo / Morgan Lee

Тъжната новина съобщиха негови сътрудници

На 75-годишна възраст почина ветеранът политик от Демократическата партия в САЩ Бил Ричардсън, предаде БГНЕС.

Той е бивш посланик на САЩ в ООН, а след това в продължение на десетилетия води преговори за освобождаването на американци, задържани по целия свят.

Ричардсън, който също така е бил губернатор на Ню Мексико и министър на енергетиката на САЩ, "почина мирно в съня си" в петък вечерта, се казва в изявление на Центъра за глобална ангажираност "Ричардсън".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    ...
    Ебал съм неговата майка ! Грам не ме интересува житие и бие краварско на когото и да било от там. Интересува ме, защо сме минус 50 000 души за 2022г. ? Интересува ме кой печели от този целенасочен геноцид ? Кой, точно ?
  • 2
    2
    Бай Лай
    Виж ти, чудех се от къде го познавам този известния у нас. А то било от ООН, хъм!
  • 2
    1
    ГРУ
    "... а след това в продължение на десетилетия води преговори за освобождаването на американци, задържани по целия свят." Добра пазарна ниша си е намерил. През седемдесетте години на миналия век едни отвлякоха четирима руснаци в Ливан. Единият беше убит, останалите ги върнаха с извинения. Никога повече никой не посмя да отвлече руснаци.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари