Почина актрисата Ани Уършинг - звезда от "24" и "Стар Трек"

2
Ани Уършинг е най-известна с ролята на специален агент на ФБР Рене Уолкър от американския телевизионен сериал „24“
Ани Уършинг е най-известна с ролята на специален агент на ФБР Рене Уолкър от американския телевизионен сериал „24“ Снимка: Getty Images

Ани Уършинг е най-известна с ролята на специален агент на ФБР Рене Уолкър от американския телевизионен сериал „24“

Актрисата Ани Уършинг, най-известна с ролите си в телевизионните сериали "24" и "Стар Трек", е починала на 45-годишна възраст. Новината съобщи нейният публицист.

Уършинг е починала в Лос Анджелис след дълга битка с рака, предаде БГНЕС.

"Тя можеше да открие чудеса и в най-простия момент. Не ѝ беше необходима музика, за да танцува. Научи ни да не чакаме сами приключението да ни намери", каза за Deadline съпругът на актрисата Стивън Фул.

Уършинг е майка на три деца и е родена в Сейнт Луис. Тя започва кариерата си на екрана с участия във филми като "Всемогъщият Брус" и сериали като "Стар Трек: Ентърпрайз", "Чародейки" и "Свръхестествено", преди да получи постоянна роля като Рене Уокър в "24".

Тя също озвучава Тес в популярната видеоигра The Last Of Us, която бе адаптирана в едноименния телевизионен сериал по НВО.

Една от последните ѝ роли е в "Стар Трек: Пикар", където участва даже след, като научава за болестта си през 2020 година.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари