Победителите на "Евровизия" продават наградата си

0
Наградата от "Евровизия", която представлява стъклен микрофон, ще отиде при този, който дари най-много в криптовалута или в традиционна валута
Наградата от "Евровизия", която представлява стъклен микрофон, ще отиде при този, който дари най-много в криптовалута или в традиционна валута

Средствата ще отидат за украинската армия

Украинската фолк рап група "Оркестър Калуш", която тази година спечели конкурса за песен на "Евровизия" с рекорден брой зрителски вот, ще продаде на търг своя трофей, за да събере средства за украинската армия, съобщиха членовете на групата в Instagram в сряда, отбеляза СЕГА

Олек Псюк, фронтменът на "Оркестър Калуш", също така предложи да продаде в томбола само срещу пет евро и характерната за стила му розова шапка.

Групата наскоро обяви, че ще направи турне из Европа, за да събере средства за Украйна и въоръжените сили на страната.

Наградата от "Евровизия", която представлява стъклен микрофон, ще отиде при този, който дари най-много в криптовалута или в традиционна валута. Търгът и томболата за шапката приключват на 28 май в 19:00 часа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари