По отношение на прокурора Гешев всички изпаднаха в амнезия!

2
НИЩО! Няма взривна вълна. Тишината буквално убива
НИЩО! Няма взривна вълна. Тишината буквално убива Снимка: БГНЕС

Съпругата на председателя на ВКС си купила апартамент преди да го познава. Жената, с която живее на съпружески начала прокурора Гешев, вкл. имат две деца имала бизнес с основния свидетел по обвинението срещу Иванчева и Петрова.

КЪДЕ Е РАЗЛИКАТА?

И двамата може да не знаят. Различното е, че покупката на жилището е приключила преди да бъде сключен гражданският брак, а бизнес отношенията продължават и до днес.

Различното е, че до 2019г. фирма „Артекс“ не беше известна в публичното пространство пространство с „Апартамент гейт“, а името на Ваклин и качеството му на главен прокурорски свидетел беше широко обсъждано от прокуратурата по едно от най- скандалните дела в новата и истори. Това предполага най – малкото коментар в семейството на Гешев със съответните последици, като например деклариране на интереси по чл.175 ЗСВ и което се прави в месечен срок от възникването на основанието.

Разликата е, че ако Гешев е знаел / с голяма вероятност/ за бизнес отношенията на съпругата си и въпреки това не се е отвел, съответно подал декларация за конфликт на интереси, то е нарушил задълженията си по начин, който в зависимост от умисъла може да се квалифицира като престъпление.

Разликата е, че по казуса на съдия Панов мигновено се активираха Главен прокурор, НАП, КПКОНПИ, ВСС, медиите на мафията изпаднаха в умопомрачителни прозрения, дори Дани Кирилов заговори за законова промяна, която да позволи разследване и отстраняване срещу всеки от тримата големи в съдебната власт.

По отношение на прокурора Гешев всички изпаднаха в амнезия. НИЩО! Няма взривна вълна. Тишината буквално убива.

Разликата? Според субекта, неговите действия, убеждения и свързаности. Мафията не убива своите.

Румяна Ченалова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари