По крайбрежието на Крим се строи отбранителна линия

2

Върху пясъка се изграждат траншеи и окопи, поставят се бетонни противотанкови пирамиди

Сателитните снимки по крайбрежието на Евпатория в Крим показват, че там се строи отбранителна линия. В продължение на 3,6 км почти върху пясъка се изграждат траншеи и окопи, поставят се бетонни противотанкови пирамиди - това предават както руски, така и украински сайтове, пише Сега.

"Нашето командване явно очаква настъпление откъм море и се готви за отбрана", питат се руснаците. “Десант в Нормандия” ли ще правим?", питат се украинците. “Очевидно Министерството на отбраната знае за предстоящата офанзива, но никой не смее да говори за това”, пише дори един от основните чеченски телеграм канали.

Засега няма официален отговор от руската страна защо се налага изграждането на съоръжението. Обекти край Евпатория бяха атакувани с дрон миналото лято, но поне засега никой не очаква десант. Миналата лято на това място все още имаше плаж.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари