По-гнусна и свинска власт никога не е имало в България

10
Подивелите свине, които унищожават България, не могат да бъдат спрени!
Подивелите свине, които унищожават България, не могат да бъдат спрени!

Подивелите свине, които унищожават България, не могат да бъдат спрени!

По-гнусна, долнопробна и свинска власт никога не е имало в България. Това написа Калина Андролова във фейсбук. “Подивелите свине, които унищожават България не могат да бъдат спрени”, пише още тя и допълва:

„В парламента вземат решения за България убийци, рейдъри, основатели на корупцията в България, откровени проститутки, за които се носят легенди, баш крадци и употребяеми от американците бандити, които преди крадяха от геополитическите им противници, а сега приклякат и облизват подметките на служителите в посолствоТО за опазване на кожата си“.

Пълният текст на публикацията на Калина Андролова:

“Подивелите свине, които унищожават България, не могат да бъдат спрени! В парламента вземат решения за България убийци, рейдъри, основатели на корупцията в България, откровени проститутки, за които се носят легенди. Баш крадци и употребяеми от американците бандити, които преди крадяха от геополитическите им противници. А сега приклякат и облизват подметките на служителите в посолствоТО за опазване на кожата си. Тази глутница от мултимилионери и милиардери няма да се спре пред абсолютно нищо! Ще ликвидира хора, ще рекетира, ще събира компромати, ще довърши България и ще се омете оттук с откраднатите милиарди.

Повече в България нищо добро няма да се случи. Не и в близко бъдеще. Продажници невежи! Не желая повече да се занимавам с вас. Не се накрадохте, свине прости, непрочели една книга през живота си! Долнопробни чалгаджии, които опростачихте българския народ с погрома върху образованието. Унищожихте службите, здравеопазването, индустрията, армията, възможностите за нормално икономическо развитие. Вие създадохте една България на патронажните хранителни вериги и некадърното държавно управление. Нека Господ ви дари с това, което заслужавате. И нека това да е съвсем скоро!

Ако заслужавате щастие, нека е щастие, ако заслужавате линч, нека е линч!

Това, което всеки нормален човек научава през живота си, е че свинщините се заплащат. Ама не с пари. А с отнемане, нараняване и проболяване на най-милото. А за всеки най-милото е различно. Но общото между всички мили неща е, че се откъсват с кървене в душата. В същността на човека, с писък във всяка клетка. И представете си, това се случва, дори и когато парите са направили много сигурно и непробиваемо съществуването ви. Тежко заблудени локални величия! И вие ще си платите, независимо от лазенето. Защото НЕ посолствоТО ще ви оценява, тъпаци! А ще ви оценява по делата ви сила, по-висша от земните ви господари. По-гнусна, долнопробна и свинска власт никога не е имало в България. Вие сте еманация на политическия упадък! И дори не става дума за грабежите ви, които нямат край."

А става дума за това, че сте некачествени хора. Властта и парите са ви извадили сърцата. И са ви изгладили мозъците, за да не ви пречат гънките! Психопати, зависими, простаци, алчни свине и най-семпли сред семплите илитерати! Вие взаимно се крепите и обичате, не можете един без друг. Време е да се появи нещо ново и да омете тази окаяна вдебилена мрежа от осакатени ментално индивиди. Които са си въобразили, че могат да разполагат с държавата като с проститутка. Да я подмятат и продават както им хрумне. На това трябва да се сложи някакъв край! И този край няма как да мине по мирен начин. Просто не е възможно. Никой да не пише, че не харесва поста ми. Просто да напусне приятелската ми листа! И да славослави тази сган на друго място. Благодаря

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    14
    лилит
    БРАВО, ПОДКРЕПЯМ КАЛИНА АНДРОЛОВА! ИМА ВЪЗМЕЗДИЕ! НА СМЪРТНИЯ СИ ОДЪР, НО ЧОВЕК ГО ПОЛУЧАВА! НАУЧНО Е ДОКАЗАНА КАРМАТА - ТОВА СА УВРЕДЕНИ ГЕНИ НА ЗЛОТО, КОЕТО СИ ПРИЧИНИЛ НА ХОРАТА. И СЕ ПРЕДАВА ПО НАСЛЕДСТВО. ИМА СТРАШЕН СЪД, БОЖИЯ СЪД! ТОЙ Е ТЪРПЕЛИВ И ЧАКА! НЕ Е ПОДВЛАСТЕН НА ЗВЪНА НА ЗЛАТОТО!
  • -3
    13
    Русенец
    Майка ти увисна на околовръстното, педалче след като и се изредиха всички некъпани мангали. Иди на х.уй, бляд!
  • -9
    12
    До 2
    Руска курва е баща ти, от чийто гъз си излязъл! Андролова е напълно права, а ти, гнусна отрепко, скоро ще правиш като вятъра!
  • -4
    11
    До Русенец
    Съвсем скоро ти ще квичиш, курво вмирисана! Чака те увисване на някой здрав клон!
  • 10
    10
    Русенец
    Квичите, руски свине, квичете.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари