По-добре си мълчи, Вежди!

2
Той е този, който през силните години на Иво Карамански нонстоп беше по трапезите с него. Документирано със снимки
Той е този, който през силните години на Иво Карамански нонстоп беше по трапезите с него. Документирано със снимки

Колко е прав Вежди Рашидов. Напълно е прав. От крадени пари никой не е прокопсал. Особено когато ги е откраднал от народа си. Дотук съм съгласна с него. И да продължа – след като няма още дори съдебно дело, след като няма присъда, КОЙ Е ТОЙ ДА РАЗДАВА ПРИСЪДИ КОЙ Е КРАЛ ПАРИ И Е ПРАВИЛ КАРИЕРА С КРАДЕНИ ПАРИ?

Да, той е този, който през силните години на Иво Карамански нонстоп беше по трапезите с него. Документирано със снимки. Понякога питал ли е парите, които е получавал за произведенията си, дали не са крадени и резултат от престъпна дейности? Или пък удобно е забравил?

Същият човек, участвал в сбиване с полицай, на който е счупен носа, и който му направил забележка къде паркира, се прави на морален съдник! Може би в качеството си на масон си мисли, че има правото да съди всички!

По времето на неговото министерстване, се разболя Борис Годжунов и се разбра, че пенсията му е 220 лева. Рашидов обеща да я увеличи на 700, но това така и не стана, а големият български певец почина в мизерия.

През 2016 г. упражнява публичен натиск върху журналист от БНТ. Явно по принцип не обича журналисти. Съмненията около него се трупат през години, включително се говореше за проверка на японските власти за дарение от 1000000 лева за култура в България. За „Българския Лувър” където се затриха над пет милиона лева….съмнения, много съмнения. Включително за подставени строителни фирми, печелили обществени поръчки, които ама наистина нямат нищо общо със сина му. Теоретично. Естествено, само можем да се съмняваме, поне докато ГЕРБ са на власт.
Но дотогава, по-добре си мълчи!

Защото дори не може да се сравняваш с журналистка, която се е доказала по непримиримост към корупцията, смелост и достойнство. И няма нейни снимки да се целува с мафиоти!

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари