Пловдивчанка плати 18 лева за порция пълнени чушки

0

Нека види цяла България едно обедно меню колко струва!

Така лаконично читателка на TrafficNews ни призова да публикуваме един касов бон, който, меко казано, доста ни смути и почти щеше да ни развесели, ако не беше всъщност тъжно. Тъжно, защото на фона на стандарта на обикновения българин цена от 18 лева за порция пълнени чушки е направо абсурдна.

Няма да гадаем с какво точно са били пълни въпросните чушки, но то едва ли е злато. Или скъпоценни камъни. По-вероятно е да е имало каймичка, оризче и някой и друг зарзават, които, както и да ги смятаме, все не можем да ги докараме до 18 лева. Че то цяло кило кайма струва повече от два пъти по-малко!

Ако подозирате и че чушките са били повечко... е, ще ви разочароваме - били са числом и словом две. На всичкото отгоре според нашата читателка не са се отличавали и с кой знае какво кулинарно майсторство - не били особено вкусни.

Но както вече доста пъти сме успявали да се уверим, на нашенското море всичко е възможно - то не бяха такси "празен стол", такси "желание", такси "нищо"... Защо и да няма чушки по 18 лева? Все пак ги хапвате на МОРЕТО! 

Впрочем чушките са напълнени в Несебър, а нашата читателка, която работи там през лятото, просто е решила да хапне нещо непретенциозно и след като е седнала в заведение, попитала има ли "нещо готвено"? И от заведението са й предложили пълнени чушки. Жената не е питала за цената и... когато сметката й дошла, дошъл и шокът.

Източник: Traffic News
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпи, сега вече сме женени и можеш да пиеш по-малко бира!
- Започваш да звучиш като бившата ми жена!
- Ооо, не знаех, че си бил женен!
- Не съм бил!!!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари