Пловдив е заплашен от транспортен блокаж

0
Предстои голяма реконструкция на Бетонния мост за около половин година
Предстои голяма реконструкция на Бетонния мост за около половин година Снимка: Община Пловдив

Предстои голяма реконструкция на Бетонния мост за около половин година

Транспортният блокаж на центъра на Пловдив заради проточилите се ремонти ще продължи. Предстои голяма реконструкция на Бетонния мост за около половин година. Най-вероятно затварянето на съоръжението ще се случи след местните избори, тоест като се изчака 29 октомври и евентуално седмицата после заради балотажа. А през това време трябва да се довърши и да бъде пуснат в двете посоки бул. "Христо Ботев". Имаше идеи ремонтът на моста да почне на 15 септември, но очевидно са изоставени, пише вестник "СЕГА".

За моста отговаря НКЖИ. Предвижда се да бъде укрепен, а и повдигнат от едната страна за целите на железопътното движение. Любопитно е, че през последните години имаше доста предложения и дискусии за махането му.

Проточилите се ремонти и неудобствата от тях са една от темите в предизборната кампания в момента. Партиите се шегуват, че на гражданите трябва да бъдат предоставени хеликоптери за придвижване. Няма обаче кой да отговори на критиките. Кметът Здравко Димитров не е кандидат отново, а ГЕРБ прави всестранни опити да се разграничи от него - и също недоволства от ситуацията в града.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари