Плевнелиев дава акъл за строежа на спортната зала в Русе

0

Президентът Росен Плевнелиев посети днес Спортната зала „Арена Русе“ и даде ценни съвети на строителите за довършителните дейности по съоръжението. Той остана изключително доволен от видяното и заяви подкрепата си към мениджърите на залата. На срещата присъстваха още народният представител Пламен Нунев, областният управител Стефко Бурджиев, зам.-кметът Димитър Наков, собственикът на „Приста ойл“ Пламен Бобоков, мениджърите на залата Борислав Велков и Иван Драндийски и др.

Росен Плевнелиев даде професионалното си мнение за съоръжението, с оглед натрупания опит през годините в тази сфера. Той сподели немския опит, както и своя собствен като бивш министър на регионалното развитие и благоустройството. Президентът се запозна и със събитията, които предстоят в „Арена Русе“, която отваря врати на 23 юли с грандиозен концерт на Лили Иванова. Плевнелиев одобри строителството и на тренировъчните зали и заяви, че те са дори по-важни от Голямата зала за масовия спорт.

„Градът трябва да заобича тази зала с възможности не само за спорт, но и за водещи културни събития“, заяви в заключение Росен Плевнелиев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари