Племенницата на Чочо Владовски загина в катастрофа в САЩ

0

Певицата Лиа Лабел Владовски (31 г.) и любимият й - звездата от НБА Ресуъл Бътлър (38 г.), загинаха при катастрофа в Лос Анджелис, причинена от баскетболиста.

Лиа е дъщеря на наши музиканти от популярни групи, Анастасия Бинчева–Сия от "Тоника" и Трошан Владовски, китарист и вокал на някогашните „Сребърните гривни” и брат на друг популярен изпълнител – Чочо Владовски, предаде 24 часа.

Бившата звезда от НБА Бътлър играе 14 сезона за 8 различни отбора, сред които и славния "Чикаго Булс". Последният му отбор е "Сан Антонио Спърс".

В края на миналата година стана ясно, че Лиа Лабел и Бътлър са се сгодили, но катастрофата отне животите им, преди да сбъднат всички свои общи планове.

Смъртоносният инцидент е станал в Студио Сити, след като Бътлър е загубил контрол над своя Рейндж Ровър на булевард Вентура и се е ударил в загражденията на паркинг. От полицията добавят, че автомобилът се е движел с висока скорост.

Лиа се ражда на 8 септември 1986 г. в Торонто, но израства в Сиатъл.

Още на третото издание на American idol става ясно, че ще бъде певица. Едва 16-годишна достига до финал. Учи в музикално училище в Бостън. И продължава да се развива като певица. Записва дебютният си самостоятелен албум под шапката на Epic Records/So So Def Recordings заедно с едни от най-големите съвременни продуценти – Джърмейн Дюпри и Фарел Уилямс. 

Хитът на ЛаБел "Да насексим положението" влиза в Топ 100 на Америка през 2012 г.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари