Плеймейтка настоя литър мляко да стане 6 лева

2

"Доенето на крави ме побърка. Само като си спомня как ми се налагаше да пипам вимето... Това беше най-кошмарният ми момент от престоя и в един момент буквално откачих", разказа плеймейтката Гентиана Халити.

Тя беше първата участничка в новия сезон на предаването "Мис Пепеляшка". Замисълът на шоуто е сексапилна миска да си смени мястото с момиче от село, чийто живот преминава в селскостопанска работа, предаде България Днес.

Така изкусителната танцьорка и носителка на редица титли за сексапил се озова в пловдивското село Чоба.

"Риненето на тор, което преживях, беше изключително гнусно, но някак си го преживях и се справих с това предизвикателство. Доенето на крави обаче беше отвъд моите възможности. Затова категорично отказах да го направя", каза още Халити. Тя призна, че никога не е имала село, на което да се сблъска с този начин на живот. Израснала е и е живяла само в София, така че това е било изключително предизвикателство за нея.

Покрай трудните моменти обаче тя направила и сериозно заключение. "Този тип работа е много трудоемка. Затова мисля, че тези хора заслужават да получават по-добро заплащане. От днес настоявам цената на литър мляко да стане поне 6 лева. Отглеждането на крави, храненето им, целият процес е много рискован и скъп, затова цената на млякото трябва да е в пъти по-висока", заяви гражданската си позиция плеймейтката.

Гентиана призна, че в предаването много е плакала, но не са били излъчени всичките моменти, напоени със сълзи. Най-разтърсващият момент за нея бил, когато влязла в приюта за бездомни кучета. "Оказа се, че около 60% от обитателите са изоставени домашни кучета. Как им дава сърце на тези хора да си зарежат животното, което са обичали?! Много съм емоционална по темата за животните и гледката ме разтърси. Много се разстроих", коментира Халити.

След бурните си моменти в миналото през последните месеци Гентиана беше се скрила и името й все по-рядко се срещаше в публичното пространство. С появата си в "Мис Пепеляшка" обаче отново се заговори за нейните изпълнения.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари