Проститутки изнасилиха здраво полицай под прикритие

0
Храбрият страж на закона, преоблечен и държащ се като най-редови клиент, се опитвал да събере улики
Храбрият страж на закона, преоблечен и държащ се като най-редови клиент, се опитвал да събере улики

Московски полицай стана неволен участник на доста мръсно приключение в садомазохистки стил, докато изпълнява служебния си дълг, пише "Монитор", цитирайки Нюзру.

Храбрият страж на закона (младши лейтенант на стаж), преоблечен и държащ се като най-редови клиент, се опитвал да събере улики в един от нелегалните публични домове в руската столица. В крайна сметка бил здраво вързан и изнасилен подред от три жрици на любовта. Странният финал на полицейската операция срещу незаконния оборот със секс станал известен от обяснителния доклад на полицая, който се оказал в ръцете на репортер от местна телевизия. Всичко се разиграло през нощта срещу 12 декември.

Стажантът установил контакт с "леговището на греха", отишъл там и бил посрещнат от Лола, Зиза и Олга. Зиза била африканка, Олга - украинка, Лола е от руския град Орел. Посетителят избрал Лола, поръчал си един час любов и допълнителна услуга "анал". Платил 10 000 рубли, а след това показал служебното си удостоверение. Отраканите проститутки обаче изобщо не се впечатлили от документа, обвинили студента в мошеничество и го фраснали с тиган по главата. Малко по-късно героят дошъл на себе си със свалени панталони и вързани ръце. Опитал се да вика помощ, но вместо това дошли момичетата и започнали да го изнасилват.

Действията им били в най-извратена форма - първо младши лейтенантът бил декориран с анална тапа, след това отнесъл бой с камшици от трите и т.н. Сексуалната екзекуция продължила близо 30 минути, докато останалите навън полицаи все пак не се досетили да разбият вратата и да спасят несретника стажант. Момичетата най-вероятно ще се озоват за дълго в затвора, а стажантът ще продължи да мечтае да стане истински полицай. Независимо от половата опасност в първата му задача младежът твърди, че работата му е харесала.

Източник: МОНИТОР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари