Пламна покрива на къща на улица "Антим" I

1
Осем пожарникари са гасили пламъците / Снимката е илюстративна
Осем пожарникари са гасили пламъците / Снимката е илюстративна

Горя покрив на къща в Русе, запалиха се комини в Бяла и Ветово, гасени са пожари и в два контейнера в Русе през изминалото денонощие.

В 11:25 часа се е получил сигнал за пожар в покрив на къща на ул. "Антим" I в Русе. Към произшествието са насочени осем служители от Първа РСПБЗН-Русе с два автомобила.

На място огнеборците установяват, че гори дървена покривна конструкция на къща с площ около 20 кв. м, като в подпокривното пространство са складирани стари дрехи. Пожарът е изгасен. Няма пострадали хора. Причината е била късо съединение.

В следобедните часове, от 15:12 до 15:58 часа, служители от РСПБЗН-Бяла с два автомобила са реагирали на сигнал за запален покрив на къща на адрес в град Бяла, на улица Искър. На място се оказва, че запалването е на сажди в комина на къщата. Няма пострадали и щети.

По сигнал за пожар в къща са реагирали вчера и огнеборците от Ветово, за времето от 18:31 до 19:05 часа, на адрес на ул. "Яне Сандански" във Ветово. На място обаче се оказва, че не гори къщата, а са се самозапалили натрупаните сажди в комин.  

В 20:34 часа екип от Първа РСПБЗН - Русе се е наложило да гаси запален контейнер за смет на улица "Антим" I в Русе, а в 22:30 часа и колегите им от Втора РСПБЗН-Русе са реагирали на такъв сигнал на ул. "Чипровци".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари