Пламен Рашев: КПД на общинските съветници не е достатъчен

1
Необходимо е единение
Необходимо е единение Видео: КИС 13

БСП не държи да има председател на новия Общински съвет в Русе.

Ръководителя на структурата на социалистите Пламен Рашев заяви за КИС 13, че е необходимо единение, за да може местният парламент да работи ефективно. В тази връзка от БСП ще предложат комисия, която да изготви нов правилник за организацията и дейността на Общинския съвет.

От левицата очакват новият местен парламент да бъде единен, за да се вземат решения в интерес на русенци. Пламен Рашев се надява всички общински съветници да положат усилия, за да помагат на администрацията.

Едно от първите предложения, които ще направят от БСП е да се избере комисия за чистотата на въздуха и такава, която да изготви нов правилник за работа на Общинския съвет.

От БСП все още не са решили дали да издигнат кандидат за председател на Общинския съвет, тъй като не държат на всяка цена на тази ръководна позиция.

Припомняме, че сега като коалиция "БСП за България" успя да вкара 14 представители в местния парламент, докато в предходния мандат от Българската социалистическа партия разчитаха само на 6 в 51-членния Общински съвет.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари