Пламен Петров е открит мъртъв в блок 33

9

Както Dunavmost.com съобщи по-рано, на 30 май е намерен труп на мъж в Русе, на улица "Студен кладенец".

Трупът е на 51-годишния Пламен Василев Петров, работел е като строител в "Строител - 94", разведен, с една дъщеря. 

Пламен е открит от негов по-възрастен съсед - Марин, с когото живеели врата срещу врата на втория етаж в 33 блок. Малко след 8 часа сутринта вчера, Марин се натъкнал на Паци, който лежал пред входната врата на апартамента си в локва кръв. Пламен бил проснат по очи, гол до кръста, с блуза, натикана между краката му. По тялото му имало наранявания, кръв и трева. Възрастният човек се сепнал, докоснал го, за да разбере дали диша и усетил, че вече е студен и вкочанен. Повикал полиция, а пристигналият лекарски екип само установил смъртта.

Образувано е досъдебно производство за престъпление.

Съседи разказват, че предната вечер /29 май - бел. ред./ към 23 часа са видели полиция и линейка да докарват Пламен пред входа на блока и да му помагат да се прибере. Какво точно се е случило обаче ще покаже полицейското разследване.

Познати на починалия мъж споделят, че са били заедно до 21 часа на 29 май в квартално заведение, след което Пламен се прибрал вкъщи.

По информация на живущи в квартала, Пламен е съжителствал със свой приятел, който обаче не винаги е преспивал в 33 блок, като във въпросната вечер не е бил там. Паци е имал и интимна приятелка, с около 20 години по-млада от него - Ивелина Панчева. С нея ту се разделяли, ту се събирали, непрекъснато се карали, като последният им скандал бил отпреди няколко дни и тогава Пламен ударил шамар на Ивелина.

Дългогодишни приятели на Пламен обясняват, че той напоследък "дръпнал назад", отслабнал драстично, бил унил, отчаян, изморен от постоянните кавги и проблеми с партньорката му. Това се отразявало на професионалните му ангажименти, както и на социалния му живот. Започнал да пие повече, натрупал дългове. Според аверите му това момиче изобщо не било подходящо за него и тази връзка му действала нездравословно.

Хората, които са познавали Пламен, го описват като изключително добър, свестен, състрадателен, общителен и отзивчив човек. Съмняват се той да е предизвикал конфликт, предполагат, че по-скоро е жертва на посегателство.

Причините за смъртта на Пламен Петров се изясняват, очаквайте подробности!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари