Пияни тийнейджърки приземиха самолет

0
Пияни тийнейджърки приземиха самолет

Две пияни пътнички на самолет, пътуващ от Канада за Куба предизвикаха връщането обратно в Торонто. Самолетът е бил придружен от два канадски изтребителя. Момичетата, които са около 19-годишни, били доста подпийнали.

Те се скрили в тоалетната, освен това запалили по цигара, което включило противопожарната аларма. Под влияние на количеството "огнена вода" в кръвта си двете момичета влезли в битка и най-накрая отправили заплахи към екипажа на самолета, пише в имейл Жанин Чапман, директор по маркетинга на авиокомпания "Сънуинг".

Тя допълва, че заплахите им срещу самолета били сметнати за неистински поради тяхното състояние. Машината била върната обратно на летището в Торонто, а двете виновни били вкарани в ареста. За останалите пътници бил осигурен друг самолет, а от "Сънуинг" им се извинили за инцидента.

Подобно приключение авиокомпанията преживя преди месец. В края на юли пълен с отпускари самолет на "Сънуинг", пътуващ за Панама, беше върнат в Торонто под ескорта на два американски изтребителя F-16 заради заплахи от страна на един от пътниците.

Източник: Днес +
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари