Пияни и неправоспособни шофьори вилнеят в Русе

0
В събота 21-годишен младеж не спира на стоп палка
В събота 21-годишен младеж не спира на стоп палка

На 19.08.2017 г. в около 01:00 ч. на бул. ,,Васил Левски" в гр.Русе полицейски служители са спрели за проверка лек автомобил ,"Сузуки“, управляван от Е.К. на 27 години от гр. Русе. Установено е, че Е.К. е правоспособен водач. Поради съмнение, че е употребил алкохол водачът е бил изпробван с техническо средство, като уредът е отчел над допустимата концентрация на алкохол  в издишания въздух. Издаден талон за медицинско изследване и е съставен акт. По случая е образувано бързо производство за престъпление по чл. 343б, ал. 1 от НК.

На 19.08.2017 г. в около 23:10 ч. на ул.,"Св. Димитър Басарбовски" полицейски служители подали са ясен и недвусмислен сигнал със стоп палка да отбие за извършване на проверка, на движещ се в посока към бул. ,,България“ лек автомобил ,"Форд" но автомобилът не е спрял, а даже е ускорил движението си. Полицаите веднага са последвали автомобила и са го спрели на ул. ,"Даме Груев". Установили са, че водач на автомобила е лицето Д.А. на 21 години от гр. Русе. Поради съмнение, че Д.А. е употребил алкохол е бил  изпробван с техническо средство, като уредът е отчел положителен резултат. Издаден е бил талон за медицинско изследване с и е съставен акт. По случая е образувано бързо производство за престъпление по чл. 343б, ал. 1 от НК.

На 19.08.2017 г. в около 03.40 ч. на ул. "Мальовица" полицейски екип  е установил неправоспособния водач С.М. на 24 години да управлява лек автомобил ,"Опел".  На С.М. е съставен акт за нарушения на чл. 150 (неправоспособен); чл. 147, ал. 1 (непреминат технически преглед) и чл. 100, ал. 1, т. 2 (неносене на СРМПС) от ЗДвП. В хода на проверката се установило, че С.М. управлявал МПС-то в едногодишен срок от наказването му по административен ред за управление на моторно превозно средство без съответно свидетелство за управление, в сила от 16.03.2017 г. По случая е образувано бързо производство за престъпление по чл.343в, ал.2 от НК. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари